Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σαββατο 2 Ιουλιου 2016


Για να καταλαβετε πως λειτουργει η Ευρωπαικη Ενωση, εσεις που ζειτε σε πολυκατοικιες ενωστε τα διαμερισματα σας (χωρες) γκρεμιζοντας τους τοιχους (συνορα), και δωστε το ταμειο και τη διαχειριση της πολυκατοικιας στον τζογαδορο της γειτονιας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι μας ενωνει??? Η Πατριδα = η Μνημη. Τωρα που η Πατριδα διαλυεται, Θυμησου τι εισαι… ΕΠΑΜ
Τωρα που οσοι πιστεψες σε πουλησαν, Τωρα μαθε πως ΥΠΑΡΧΕΙ λυση. Τιποτα δεν τελειωσε, μην παραιτεισαι, εσυ αποφασιζεις. Μαθε τι είναι το Ενιαιο Παλλαικο Μετωπο – ΕΠΑΜ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μοσχάτο, 1-3 Ιουλίου 2016 Από την έναρξη των εργασιών του
5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)
Η λύση για την Πατρίδα και την Δημοκρατία
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου " Θόδωρος Αγγελόπουλος" Κωνσταντινουπόλεως 76 & Σολωμού
Μοσχάτο
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ =ΖΩΗ =ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!
Τους παραδοσιακους σπορους που εχετε και αυτους που σας χαριζουμε να τους προσεχετε σαν τα ματια σας!! Οι παραδοσιακοι σποροι θελουν καλο χωμα με μπολικο κομποστ-κοπρια-φυκια κτλ λιγο νερο καθολου φυτοφαρμακα οχι λιπασματα ειναι μυρωδατη και γεματοι βιταμινες κρατας και σπορακια για τον αλλο χρονο!! ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!!!!!! σπερνεις για να μεγαλώσουν θελουν πολυ νερο λιπασματα φυτοφαρμακα ! ειναι ανουσια απλα γεμιζουν το στομαχι καρκινο!! και τον επομενο χρονο πρεπει να αγορασεις σπορο για ο σπορος τους ειναι στειρος!!(τρελες κονομες απο τις πολυεθνικες και ελεγχος της ζωης μας)
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ =ΖΩΗ =ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Πόλεμος» Λαυρεντιάδη- εργαζόμενων στα λιπάσματα Καβάλας
Στα…κάγκελα βρίσκονται εδώ και δύο μήνες 200 εργαζόμενοι της εταιρίας λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, ιδιοκτησίας του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη καθώς όπως καταγγέλλουν βρίσκονται «υπό εκβιασμών από την διοίκηση της εταιρίας προκειμένου να υπογράψουν νέες συμβάσεις, διάρκειας 14 μηνών, με μειωμένες αποδοχές κατά 45% με την εταιρία να έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε απολύσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή». Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες η εταιρία έχει προσλάβει σεκιούριτι, που όπως καταγγέλλουν οι απεργοί «τους απειλούν» προκειμένου να απομακρυνθούν από την είσοδο της βιομηχανίας προκειμένου να εργαστούν 120 άτομα που έχουν ήδη υπογράψει. Το χρονικό και τα «γκρίζα σημεία» Η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων περνάει στην κατοχη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το 2009. Τότε η εταιρία είχε 500 μόνιμες θέσεις εργασίας. Άμεσα η εταιρία μετονομάζεται σε Ελληνικά λιπάσματα ELFE. Πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος Βογιατζάκης, υποστηρίζει πως «απο τότε ξεκινάει η αποδόμηση της εταιρίας με την διάσπαση των εργαζομένων με την εταιρία να δημιουργεί νέες εταιρίες με ονόματα όπως ΓΕΒΕ, ΚΑΒΙΕ, και να διαμοιράζει τους υπαλλήλους. Το 2012 οι εργαζόμενοι υπογράφουν νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας στην οποία συμφωνούν να υποστούν μειώσεις 25%. Το 2015 η ELFE «σπάει» την παραγωγική διαδικασία σε ακόμη δυο νέες εταιρίες, την ΕΛΑΓΡΟΠΙΠ και την PFCI. Μεταφέροντας όλους τους εργαζομένους εκεί υπό την απειλή του λουκέτου, μάλιστα οι εργαζόμενοι πείθονται να υπογράψουν συμβάσεις δανεισμού στις νεοσύσταστατες εταιρίες. Οι μόνιμες θέσεις εργασίας μειώνονται στις 300. Τον Απρίλιο του 2016, η εταιρία προχωρά όπως οι εργαζόμενοι καταγγέλουν, σε οριζόντιες μειώσεις μισθών της τάξης του 45% και ζητά «εκβιαστικά την απόλυση όλων των εργαζομένων ύπο τον μανδύα της εθελουσίας εξόδου» καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος Βογιατζάκης. Όταν οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις στάσεις εργασίας και τις απεργίες αντιδρώντας στην κίνηση της εταιρίας, η διοίκηση τους έβγαλε σε…αναγκαστική άδεια. Αυτή την περίοδο η εταιρία λειτουργεί με μόλις 120 εργαζόμενους, 75 διοικητικούς και 25 εργάτες κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το επίπεδο λειτουργίας να είναι μόλις 10%. Μάλιστα όπως καταγγέλλει, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έχει δημιουργήσει ένα σωματείο εργαζομένων με έδρα την Αθήνα…στο οποίο έχει τοποθετηθεί πρόεδρος ένα πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός του, ενώ έχει δημιουργήσει και νέο μισθολόγιο σύμφωνα με το οποίο οι εργάτες θα λαμβάνουν μεικτά 700 ευρώ, οι οδηγοί 1000 ευρώ και οι προϊστάμενοι 1200 ευρώ. Οι απεργοί ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας και ξεκαθαρίζουν μέσω του Newpost πως «δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία». Μάλιστα οι εργαζόμενοι παρέδωσαν και υπόμνημα στο πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια Καβάλας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πουέρτο Ρίκο: H Eλλάδα της Καραϊβικής
O Oμπάμα υπογράφει νόμο για την οικονομική “διάσωση” του Πουέρτο Ρίκο
Μετά από την έγκριση από την Γερουσία των ΗΠΑ με 68 ψήφους έναντι 32, ο βορειοαμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επικύρωσε νόμο για την αναδιάρθρωση του χρέους του Πουέρτο Ρίκο, ύψους 70 δις δολαρίων. Ο νόμος που έγινε γνωστός ως “Νόμος Υπόσχεση” υπογράφτηκε την Πέμπτη από τον Ομπάμα, σαν το τελευταίο μέτρο για την αναδιάρθρωση του χρέους της νησιωτικής χώρας. “Αυτή η νομοθεσία δεν είναι η τέλεια, όμως είναι ένα πρώτο βήμα για να την οικονομική ανάκαμψη και την αποκατάσταση της ελπίδας εκατομμυρίων βορειοαμερικανών που ονομάζουν το Πουέρτο Ρίκο σπίτι τους”, αναφέρει σχετικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο. Το χρέος του Πουέρτο Ρίκο προς τις ΗΠΑ ανέρχεται σε 73 δις δολάρια και την 1η Ιουλίου θα πρέπει να καταβάλλει δόση 2 δις δολαρίων και μία νέα μη πληρωμή, θα δημιουργούσε “χαοτική κατάσταση” και θα προκαλούσε “σοβαρές συνέπειες”. Το Πουέρτο Ρίκο δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα τρεις πληρωμές του χρέους του, τον Αύγουστο του 2015, τον Γενάρη και τον Μάιο του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποσό χρέους 700 εκατομμυρίων δολαρίων είναι εγγυημένο με βάση το Σύνταγμα, το οποίο καθορίζει ότι η πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας πρέπει να έχει προτεραιότητα έναντι οποιασδήποτε άλλης κρατικής δαπάνης, ακόμα και της παροχής δημόσιων υπηρεσιών. Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια αποικία των ΗΠΑ, παρ ότι από το 1952 ονομάζεται “Ελεύθερο Συνεργαζόμενο Κράτος”. Είναι μια περιοχή με περιορισμένη αυτοδιοίκηση που έχει ένα Σύνταγμα για την διαχείριση των εσωτερικών του υποθέσεων, του οποίου όμως η κυριαρχία ασκείται από το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ο βορειοαμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι η υπογραφή (του νόμου) έγινε με την δέσμευση να συνεχίζουμε να δουλεύουμε “με το Κογκρέσο και τον λαό του Πουέρτο Ρίκο για να ξαναγυρίσει η οικονομική ανάπτυξη και οι ευκαιρίες”. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις του Bloomberg οι ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις του Πουέρτο Ρίκο θα δημιουργήσουν μια πρόσθετη οφειλή από τόκους, ύψους ενός δις δολαρίων. Στη νησί, σύμφωνα με την απογραφή του 2010, ζουν σήμερα 3.725.789 κάτοικοι ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν 4.623.716 Πορτορικανοί. Αυτή είναι η πρώτη μαζική μη πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων στην ιστορία του νησιού της Καραιβικής.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρενόχληση αμερικανικού πολεμικού πλοίου από ρωσική φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο. Aπαντηση στα ισα απο τη Ρωσια.
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016, 17:48
Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κοντά σε πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο. Πρόκειται για το δεύτερο ψυχροπολεμικού τύπου περιστατικό, μέσα σε διάστημα εβδομάδων, δημοσιοποίησαν σήμερα οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Eιχε προηγηθει η παρενοχληση ρωσικης φρεγατας από αμερικανικο πλοιο. Όπως βλεπουμε η απαντηση της Ρωσιας είναι «μια σου και μια μου». Η ρωσική φρεγάτα "Yaroslav Mudry”πλησίασε σε μικρή απόσταση το πλοίο κατευθυνόμενων πυραύλων "USS San Jacinto” στις 30 Ιουνίου και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, σύμφωνα με τη διοίκηση των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης (U.S.EUCOM). Το αμερικανικό πλοίο δεν απειλήθηκε από τους ελιγμούς της ρωσικής φρεγάτας, ενώ διατήρησε σταθερή την πορεία του και την ταχύτητά του, αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι ελιγμοί του ρωσικού πλοίου, θεωρούνται υψηλής επικινδυνότητας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΡΙΑ Ασαντ: «Θέλω συνεργασία με τη Δύση»
ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Τη μυστική συνεργασία δυτικών υπηρεσιών ασφαλείας με τη συριακή κυβέρνηση αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο SBA ο Σύρος Πρόεδρος, Μπασάρ Ασαντ, κατηγορώντας τες για υποκρισία και υποχώρηση στις επιθυμίες των ΗΠΑ. «Υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά από τη μεριά της Δύσης γενικά: Μας επιτίθενται πολιτικά και μετά μας στέλνουν τους αξιωματούχους τους για να συνεργαστούν μαζί μας, κάτω από το τραπέζι, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας. Ολοι κάνουν το ίδιο γιατί δεν θέλουν να αναστατώσουν τις ΗΠΑ, ενώ οι περισσότεροι Δυτικοί αξιωματούχοι παπαγαλίζουν μόνο ό,τι θέλουν οι ΗΠΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σημείωσε ο Πρόεδρος Ασαντ. Είπε ότι ενώ δεν έχει άμεσο διάλογο με τις ΗΠΑ, υπάρχει «έμμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο χωρών από άλλους διαύλους, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών που ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και συναντούν τους αξιωματούχους στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη». Σε επόμενο σημείο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι «δεν σοβαρολογούν όταν λένε πως θέλουν να λύσουν το πρόβλημα στη Συρία», επισήμανε πως ο ίδιος δεν είναι αντίθετος στη συνεργασία με την Ουάσιγκτον αλλά επέκρινε τις αμερικανικές αρχές πως προκαλούν προβλήματα που αδυνατούν να λύσουν. Εφερε έτσι ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ, Λιβύη, Υεμένη, αφρικανικές χώρες. Πρόσθεσε ότι δεν εξεπλάγη από την επιστολή των 51 Αμερικανών διπλωματών για αμερικανικές επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης Ασαντ, σημειώνοντας ότι «πολεμοκάπηλοι υπάρχουν σε κάθε αμερικανική κυβέρνηση, όπως πάντα... δεν είναι κάτι καινούριο». Υπογράμμισε πως «η λύση είναι πολύ καθαρή για την περίπτωση της Συρίας, που είναι ο διάλογος για την πολιτική διαδικασία και παράλληλα η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών στη Συρία αφού χωρίς αυτό δεν μπορείς να έχεις καμία πραγματική λύση...». Τόνισε όμως πως αυτό είναι «ανέφικτο» όσο οι τρομοκράτες υποστηρίζονται από χώρες όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, που «δεν θέλουν να σταματήσουν να στέλνουν πάσης φύσεως υποστήριξη στους τρομοκράτες».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συνάντηση ΥΠΕΞ Ρωσίας και Τουρκίας
ΣΟΤΣΙ.-- Επίσημη συνάντηση είχαν χτες ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και ο Ρώσος ομόλογός του, Σεργκέι Λαβρόφ, στο περιθώριο της συνάντησης του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία στη Μαύρη Θάλασσα, στο Σότσι της νότιας Ρωσίας, επιβεβαιώνοντας τη «στροφή» των τελευταίων ημερών της τουρκικής ηγεσίας. Ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι θα ξεκινήσει «συντονισμός» των δύο πλευρών στο θέμα της Συρίας και πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι πρόεδροι των δύο χωρών πιθανώς συναντηθούν τον Αύγουστο, επίσης στο Σότσι. Για πιθανή συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν μίλησε και ο εκπρόσωπος του Ρώσου ηγέτη, Ντμίτρι Πεσκόφ, είτε στη Σύνοδο των «G20» (στην Κίνα, το Σεπτέμβρη) είτε και νωρίτερα. Ο Πεσκόφ ανήγγειλε, μάλιστα, ένα μήνα εντατικών διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του Λαβρόφ, που σύμφωνα με το ΙΤΑΡ - ΤΑΣΣ, εξέφρασε την ελπίδα να δοθεί «ο σωστός τόνος για την εξομάλυνση των σχέσεων». Επιπλέον, υποστήριξε ότι η τουρκική πλευρά συμφωνεί με τη Ρωσία στο ότι όσες δυνάμεις από τη συριακή αντιπολίτευση «δε θέλουν να δεχτούν πυρά», θα πρέπει να αποσυρθούν από τις θέσεις των «τρομοκρατών». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι Ρωσία και Τουρκία δεν έχουν (πια;) διαφορές ως προς το ποιοι θεωρούνται «τρομοκράτες» στη Συρία, αλλά και ότι μακάρι να υπάρξουν επαφές μεταξύ Ρώσων και Τούρκων στρατιωτικών για τη Συρία. Ο Ρώσος διπλωμάτης είπε, ακόμα, ότι οι δυο χώρες αποφάσισαν να επαναλάβουν τις δραστηριότητες της «Ομάδας Εργασίας για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», με στελέχη των δύο ΥΠΕΞ και των Υπηρεσιών Πληροφόρησης. «Η κοινή μας δράση κατά της τρομοκρατίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία... Θεωρώ ότι (διμερείς) επαφές θα αναπτυχθούν και από άλλους διαύλους συμπεριλαμβανομένων των στρατών των δυο χωρών, λαμβάνοντας υπόψιν τις ενέργειες των εναέριων δυνάμεών μας σε συμφωνία με την πρόσκληση της συριακής κυβέρνησης, αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η Τουρκία είναι μέλος της συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ» τόνισε. Επιπλέον, ο Λαβρόφ υποστήριξε ότι Ρωσία και Τουρκία «θα μπορέσουν να συζητήσουν όλα τα θέματα, ακόμα και τα πιο δύσκολα, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών χρηματοδότησης των τρομοκρατών στη Συρία από το εξωτερικό και την παρεμπόδιση της χρήσης της τουρκικής επικράτειας για την υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων...».

2 σχόλια:

e-h είπε...



Colombian Government and FARC-EP sign historic peace accord in Havana
On 23 June the Colombian government and the FARC-EP guerrillas signed an historic cease-fire agreement in Havana. The peace accord brings to an end more than 50 years of armed conflict in the country.
Cuban President Raúl Castro who was present at the signing between Manuel Santos, Colombia's president, and Timoleón Jiménez, commander of the FARC-EP, declared the peace a “victory for the people of Colombia”.


Κολομβιανή κυβέρνηση και FARC-EP υπογράφουν ιστορική συμφωνία ειρήνης στην Αβάνα
Στις 23 Ιουνίου, η κολομβιανή κυβέρνηση και οι αντάρτες των FARC-EP υπέγραψαν μια ιστορική συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Αβάνα. Η ειρηνευτική συμφωνία θέτει τέλος σε περισσότερα από 50 χρόνια ένοπλης σύγκρουσης στη χώρα.
O Πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο ο οποίος ήταν παρών κατά την υπογραφή μεταξύ του Manuel Santos, πρόεδρου της Κολομβίας, και του Τιμολέων Jiménez, διοικητή των FARC-EP, κήρυξε την ειρήνη μια "νίκη για το λαό της Κολομβίας".






Miami Five Freedom Walk – join us on Sunday at 10.30!
There is still time to join the Miami Five Freedom Walk this Sunday 3 July and enjoy a wonderful day of fun and solidarity in support of the visit of the Miami Five to the UK.
You can turn up for the Walk on the day at 10.30am at the meeting point at Little Chalfont Park/West Wood Chenies Avenue, HP6 6PW, just 10 minutes' walk from Chalfont and Latimer Station, on the Metropolitan and Overground lines.


Μαϊάμι Πέντε Πορεια Ελευθερίας - ελάτε μαζί μας την Κυριακή στις 10.30!
Υπάρχει ακόμη χρόνος για να ενταχθειτε στο Μαϊάμι Πέντε Πορεια Ελευθερίας αυτή την Κυριακή στις 3 Ιουλίου και να απολαύσετε μια υπέροχη ημέρα της διασκέδασης και της αλληλεγγύης για τη στήριξη της επίσκεψης του Μαϊάμι Πέντε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε για την Πορεια την ημέρα στις 10.30 το πρωί, στο σημείο συνάντησης στο Μικρό Chalfont Πάρκο / West Wood Avenue Chenies, HP6 6PW , σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από το Chalfont και το σταθμό Latimer, στις γραμμές Metropolitan και Overground.


e-h είπε...

US chain to manage first Cuban hotel since the Revolution
This week, the Cuban-owned Gaviota 5th Avenue Hotel in Havana became the first hotel to operate under a US brand since the 1959 revolution.
Although the blockade remains in place, the US government has loosened some restrictions since it announced a detente with Cuba in December 2014.
Florida-based Stonegate Bank, for instance, has received permission to issue credit cards for use in Cuba. However, these examples remain exceptions to the rule. Only the U.S. Congress can completely remove the blockade, and the Republican majority wants it kept in place.


ΗΠΑ αλυσίδα για να διαχειριστεί το πρώτο της Κούβας ξενοδοχείο μετά την Επανάσταση
Αυτή την εβδομάδα, η κουβανική ιδιοκτησίας Gaviota 5th Avenue Hotel στην Αβάνα έγινε το πρώτο ξενοδοχείο που λειτουργει κάτω από ένα εμπορικό σήμα των ΗΠΑ από την επανάσταση του 1959.
Παρά το γεγονός ότι ο αποκλεισμός παραμένει στη θέση του, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χαλαρώσει κάποιους περιορισμούς, δεδομένου ότι ανακοίνωσε μια ύφεση με την Κούβα τον Δεκέμβριο του 2014.
Φλόριντα - βάση Stonegate Bank, για παράδειγμα, έχει λάβει την άδεια να εκδίδει πιστωτικές κάρτες για χρήση στην Κούβα. Ωστόσο, τα παραδείγματα αυτά παραμένουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Μόνο το Κογκρέσο των ΗΠΑ μπορει να καταργήσει εντελώς τον αποκλεισμό, και η ρεπουμπλικανική πλειοψηφία θέλει να διατηρηθει στη θέση του.



Miami Five Freedom Tour Rallies
More speakers have been added to the Miami Five Freedom Tour rallies taking place across Britain in July 2016.
René González and Gerardo Hernández, two heroes of the Republic of Cuba will be joined by family members at some of the events. A full list of guest speakers and how to get involved can be found on the Miami Five Freedom Tour pages.

• Saturday 9 July – Durham Miners Gala
• Tuesday 12 July – Unite Policy Conference
• Wednesday 13 July – STUC, Glasgow, 7pm
• Thursday 14 July – Manchester Town Hall, 6.30pm
• Friday 15 July – Cardiff City Hall, 12pm
• Friday 15 July – Hamilton House, London, 6.30pm
• Sunday 17 July - Tolpuddle Festival, Dorset
Entry to all rallies is free. Please get in contact if you are able to help with publicising the events in your area or can help run CSC stalls at Durham Miners Gala or the Tolpuddle Festival.



Μαϊάμι Πέντε Ελευθερίας Γύρος Συλλαλητηριο
Περισσότεροι ομιλητές έχουν προστεθεί στα συλλαλητήρια των Μαϊάμι Πέντε για την Ελευθερία Tour που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Βρετανία, τον Ιούλιο το 2016.
Ο René González και ο Gerardo Hernández, δύο ήρωες της Δημοκρατίας της Κούβας θα συνοδεύεται από μέλη της οικογένειας τους σε μερικά από τα γεγονότα. Ο πλήρης κατάλογος των προσκεκλημένων ομιλητών και πώς να συμμετάσχετε μπορούν να βρεθούν στις σελίδες του Μαϊάμι Πέντε Ελευθερία Tour .

• Σάββατο 9 Ιούλ - Miners Durham Gala
• Τρίτη 12 Ιούλιος - Διάσκεψη Πολιτικής Unite
• Τετάρτη 13 Ιούλιος - STUC, Γλασκώβη, 19:00
• Πέμπτη 14 Ιούλιος - Manchester Town Hall, 18:30
• Παρασκευή 15 Ιούλιος - Κάρντιφ Δημαρχείο, 24:00
• Παρασκευή 15 Ιούλιος - Hamilton House, Λονδίνο, 18:30
• Κυριακή 17 Ιούλιος - Φεστιβάλ Tolpuddle, Dorset
Η Εισοδος σε όλους τους αγώνες είναι δωρεάν. Παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή για το εάν είστε σε θέση να βοηθήσετε με τη δημοσιοποίηση των γεγονότων στην περιοχή σας ή μπορείτε να βοηθήσετε στους CSC πάγκους σε Durham Miners Gala ή το Φεστιβάλ Tolpuddle.