Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πεμπτη 27 Αυγουστου 2015


Δεν είναι πρωτη φορα Αριστερα. Πεμπτη φορα ΠΑΣΟΚ είναι. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στη Λαικη Ενοτητα ο Γ. Ρωμανιας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όλη η συνέντευξη του τζιφρα ένα συνεχές εγώ, εγώ εγώ. Από πότε η Αριστερά προσωποποιεί τις όποιες συλλογικές προσπάθειες είτε αυτές αφορούν νίκες, είτε ήττες, είτε ρήξεις, είτε συμβιβασμούς; Απογοήτευση σκέτη..
«Αισθάνομαι άνετα να δώσω στον λαό τον λόγο να με κρίνει για όσα πέτυχα και όσα δεν πέτυχα». Αλέξης Τσίπρας Μια φορά να πεις "εμείς", ρε φίλε, και τι στον κόσμο! Μόνος ήσουν; Δεν ανήκες εσύ σε πολιτική συλλογικότητα; Εσύ πέτυχες ή δεν πέτυχες; Πρωτοφανής εγωκεντρισμός για πολιτικό που λέει πως εντάσσεται στην Αριστερά. Και απροκάλυπτη προσβολή προς όσους/ες συμμετείχαν σε ένα κόμμα που δεν ήταν ιδιοκτησία αυτού του απίθανου τυπάκου... Εκτός κι αν θεωρούν πως ήταν. Και πως οι ίδιοι/ες αποτελούσαν τους οπαδούς του Αρχηγού! Και καλά αυτοί/ές, δικαίωμά τους να είναι οπαδοί. Εμάς γιατί μας προσβάλλεις; Εσύ μας δίνεις τον λόγο; Ποιος είσαι, ρε τύπε; Ποιος νομίζεις πως είσαι;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πότε σταματάει τη λειτουργία της η Βουλή; Σύμφωνα με το Σύνταγμα, με την προκήρυξη εκλογών. Σύμφωνα με τα σημερινά κόμματα -πλην Λαϊκής Ενότητας- όποτε αυτά γουστάρουν. Σύμφωνα με τους συνταγματάρχες, όποτε γουστάρουν τα τανκς. Εγώ είμαι με το Σύνταγμα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιαννης Μηλιος στο twiter. Δε θα συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές. Θα είμαι παρών στους αγώνες που έρχονται.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χωρις εισοδηματα μπηκε το 1989 στην πολιτικη ο κ. Μειμαρακης. Το 2011 ηταν κατοχος 23 ακινητων. Προσοδοφορο επαγγελμα….
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν υπαρχει φοβος μην τυχον φυγουν ολοι απο το ΣΥΡΙΖΑ Θα ερθουν ποταμοπασοκονεοδημοκρατες και θα τον ανανεωσουν
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015
Τσίπρας: Είχα αποφασίσει να πάω σε εκλογές από τις 12 Ιουλίου...Τότε γιατί λες ότι σε έριξαν οι βουλευτές σου;
Απρόσεκτος, ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του..... Από τις 20 Αυγούστου, όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι κυβερνητικοί, λένε ότι έπεσαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζαν μνημόνια, και σήμερα ο Αλέξης έκανε την πατάτα.... Είπε ότι πριν έρθει η συμφωνία, στις 12 Ιουλίου (όταν προέβλεπε τι θα υπέγραφε, άρα και οι μαγκιές του τύπου "η καρδιά μου έλεγε να σηκωθώ να φύγω", λέγονται για λαϊκή κατανάλωση). είχε αποφασίσει να πάει σε εκλογές, πριν αρχίζουν να καταψηφίζονται τα μνημόνια από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ..... Άρα.....Πάλι ψέματα ακούμε αυτές τις μέρες!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ την κοινη γνωμη. ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ Α. ΤΣΙΠΡΑ!
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. ΕΙΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΛΟΥΧΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΛΗΤΗ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΕ, ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ? ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΟΚΛΗΡΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΥΧΩΔΙΟΚΤΗ? Η ΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΩΣ ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ 5 ΤΑΛΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΠΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ.
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣEIΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣEIΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ετοιμάζει κόμμα ο Βαρουφάκης
27 Αυγούστου 2015 11:31
Προανήγγειλε τη δημιουργία ευρωπαϊκού δικτύου και χαρακτήρισε εμμέσως ανόητο τον Αλ. Τσίπρα Σχεδόν οκτώ μήνες μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το κόμμα μοιάζει να κατακερματίζεται Μετά τη δημιουργία κόμματος από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την έντονη φημολογία ότι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανακοίνωση τον δικό της πολιτικό φορέα τις επόμενες ημέρες, ο Γιάνης Βαρουφάκης με δηλώσεις του στο αυστραλιανό δίκτυο ABC προαναγγέλλει την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών. Ο Γιάνης Βαρουφάκης άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργό υποστηρίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης του, Αλέξης Τσίπρας άλλαξαν τελείως ρότα για να υιοθετήσουν μια πολιτική χωρίς λογική». Ο τέως υπουργός Οικονομικών μάλιστα, χαρακτήρισε εμμέσως «ανόητο» τον Αλ. Τσίπρα. «Ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει με τον Σίσυφο που σπρώχνει την πέτρα στην κορυφή του λόφου». Και αμέσως μετά συμπλήρωσε με νόημα πως ο ίδιος ως παιδί θεωρούσε ανόητο τον Σίσυφο γιατί, όπως είπε, «εγώ απλά θα σταματούσα να σπρώχνω την πέτρα». Προχώρησε βέβαια και στην αναγκαία πρόσθεση πως «δεν πιστεύω ότι έπρεπε να υπογράψουμε τη συμφωνία γιατί σε μερικούς μήνες το καράβι θα πέσει στα βράχια πάλι». Στην ίδια συνέντευξή τόνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές αποκαλύπτοντας πως στήνει ευρωπαϊκό κόμμα. «Αντί να εμπλακώ σε μια προεκλογική καμπάνια που είναι λυπηρή και άκαρπη, θα παραμείνω πολιτικά ενεργός και ίσως περισσότερο από ό,τι τώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθώντας να στήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο». Ο Βαρουφάκης επανέλαβε τη συμπάθεια του προς τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αποκλείοντας όμως συνεργασία λόγω δομικών διαφορών.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Καπετάνιος! O Άρης Βελουχιώτης, πραγματικό όνομα Αθανάσιος Κλάρας (Λαμία, 27 Αυγούστου 1905 – Μεσούντα Άρτας, 15 Ιούνη 1945)
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Καπετάνιος! Μας λείπει... Σήμερα, η πατρίδα τον είχε ανάγκη!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού: "Τα Μνημόνια απέτυχαν γιατί ήταν λάθος η συνταγή, όχι γιατί δεν εφαρμόστηκαν σωστά. Αν δεν εφαρμοζόταν το Μνημόνιο που υπογράψαμε θα ήταν καλύτερα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LET’S WRITE TO KHALIDA JARRAR!
In the last three weeks, for our #solidalpost campaign, many have written postcards to Palestinian women segregated into the G4S HaSharon prison, to break their isolation. Now the Zionist regime has made a further escalation with the arrest of Khalida Jarrar, a parliamentarian! We MUST write our solidarity to Khalida! A letter or, at least, a... postcard of admiration and love. In any case they’ll be noticed by Israel the illegal colonialist jailer! and the voice will spread of our massive demonstration of solidarity and approval of the patriotic fight of Khalida Jarrar!
This the letter: Ms Khalida Jarrar Palestinian Legislative Council Member HaSharon Prison Even Yehuda P. O. Box 7 40.330 Israel
Dear Khalida Jarrar: I hope this letter will reach you in your cell in detention. I write in solidarity and love for you and for every Palestinian prisoner – man, woman or child – who has suffered under Israeli oppression and denial of the most fundamental human rights by a colonizing, apartheid state that continues to oppress Palestinians with impunity in unconscionable ways and means. I salute your political work, your patriotism and your sumoud. I pledge to continue to educate and raise awareness about the injustice meted out to Palestinians with the complicity and active participation of Western powers – and also to continue to protest such outrages as your illegal detention. From (city, country), I salute you and your comrades. [name, surname, CAP/ZIP, city, country]
Ας γράψουμε στη Khalida Jarrar!
Κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, για την εκστρατεία #solidalpost μας, πολλοί έχουν γράψει καρτ-ποστάλ για Παλαιστίνιες γυναίκες που διαχωρίζονται σε φυλακή G4S Χασαρόν, για να σπάσει η απομόνωσή τους. Τώρα το σιωνιστικό καθεστώς έχει κάνει μια περαιτέρω κλιμάκωση με τη σύλληψη της Khalida Jarrar, βουλευτή! Θα πρέπει να γράψετε την αλληλεγγύη μας στη Khalida! Ένα γράμμα ή, τουλάχιστον, ένα ... καρτ ποστάλ του θαυμασμού και της αγάπης. Σε κάθε περίπτωση θα γίνονται αντιληπτές από το Ισραήλ η παράνομη αποικιοκρατική φυλάκιση! και η φωνή θα εξαπλωθεί σε μαζική διαδήλωση της αλληλεγγύης και της έγκρισης του πατριωτικού αγώνα της Khalida Jarrar!
Αυτή ειναι η επιστολή: Κα Khalida Jarrar Παλαιστινιακό Νομοθετικό Συμβούλιο Μέλος Φυλακή Χασαρόν Ακόμη και Yehuda Ρ.Ο. Πλαίσιο 7 40.330 Ισραήλ
Αγαπητέ Khalida Jarrar: Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα φτάσει στο κελί που ειστε υπό κράτηση. Γράφω στην αλληλεγγύη και την αγάπη για εσάς και για κάθε Παλαιστινιο Κρατουμενο - άνδρας, γυναίκα ή παιδί - που έχει υποστεί την ισραηλινή καταπίεση και άρνηση των πλέον θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων από αποικιοκρατικές, του κράτος απαρτχάιντ που συνεχίζει να καταπιέζει τους Παλαιστίνιους με την ατιμωρησία και ασυνείδητους τρόπους και τα μέσα. Χαιρετίζω την πολιτική σας εργασία, τον πατριωτισμό σας και sumoud σας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εκπαιδεύσω και να ευαισθητοποιήσω σχετικά με την αδικία που επιφυλάχθηκε στους Παλαιστίνιους με τη συνενοχή και την ενεργή συμμετοχή των δυτικών δυνάμεων - και επίσης να συνεχίσω να διαμαρτυρηθω για τέτοιες βιαιοπραγίες και την παράνομη κράτηση σας. Από (πόλη, χώρα), σας χαιρετώ εσας και τους συντρόφους. [όνομα, επώνυμο, CAP / ZIP, πόλη, χώρα]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στη Λαϊκή Ενότητα ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων κ. Καμπούρης
Την προσχώρησή του στη Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων Δημήτρης Καμπούρης. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων Δημήτρη Καμπούρη, ο οποίος με δήλωσή του στους δημοσιογράφους ανακοίνωσε την προσχώρησή στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Πιο συγκεκριμένα πριν τη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δημήτρης Στρατούλης και η βουλευτής του κόμματος Λίτσα Αμμανατίδου. O κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι "ο Δημήτρης Καμπούρης είναι ο επικεφαλής των Ελλήνων κτηνοτρόφων, μια πολύ σημαντική κοινωνική κατηγορία του πληθυσμού μας, με σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας. Οι κτηνοτρόφοι πρέπει να στηριχθούν σε αυτή τη φάση, να στηριχθούν απέναντι σε ένα τρίτο μνημόνιο που πάει να τους εξοντώσει. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Διότι θα παλέψουμε και το μνημόνιο θα ακυρωθεί." Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Καμπούρης δήλωσε ότι " ήρθαμε εδώ σήμερα να ενημερώσουμε τον Παν Λαφαζάνη για τα προβλήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου. Είναι γεγονός ότι το τρίτο μνημόνιο θα βάλει την ταφόπλακα στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο. Είμαστε εδώ να τον ενημερώσουμε και να δηλώσουμε βέβαια ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Χωρίς πρωτογενή τομέα η χώρα μας δεν έχει μέλλον και δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της κτηνοτροφικής και βεβαίως έχουμε προτάσεις πάνω σε αυτό . Μέχρι τώρα δεν είδαμε τίποτα. Δυστυχώς από το 2006 είμαστε στους δρόμους αγωνιζόμενοι. Αυτούς τους 7 μήνες είχαμε προσδοκίες για να επιλυθούν τα προβλήματα και να δικαιωθούν οι αγώνες μας. Δυστυχώς δεν είδαμε πολλά πράγματα. Είμαστε λοιπόν και επαναλαμβάνω και πάλι εδώ να ενημερώσουμε τον Παν. Λαφαζάνη για τα προβλήματα και βέβαια και εγώ να δηλώσω στην συνέχεια την προσχώρηση μου στην Λαϊκή Ενότητα για να αγωνιστούμε μαζί για τα προβλήματα όχι μόνο του αγροκτηνοτροφικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας." Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης πρόσθεσε ότι η "αυτή η δήλωση του Δημήτρη Καμπούρη, προέδρου των κτηνοτρόφων της Ελλάδας, ότι προσχωρεί στην Λαϊκή Ενότητα μας τιμά ιδιαίτερα, μας γεμίζει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη ότι ο αγροτικός κόσμος, ο κτηνοτροφικός κόσμος και η περιφέρεια της Ελλάδας θα είναι μαζί με την Λαϊκή Ενότητα για να ακολουθήσουμε μια συνεπή, σταθερή, αντιμνημονιακή, προοδευτική πορεία."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον αέρα η επίσημη ιστοσελίδα της Λαϊκής Ενότητας...
http://laiki-enotita.gr/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι Δημοσκόποι της "πλάκας" έπιασαν δουλειά!‏
Η είδηση... Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες όλες σχεδόν έχουν αρχίσει τις σχετικές μετρήσεις για τις αντιδράσεις του... εκλογικού σώματος ενόψει των εκλογών.
Ο σχολιασμός...
Οι δήθεν έγκυροι και έγκριτοι εγχώριοι "επιστήμονες" των μετρήσεων και των αναλύσεων ξανάπιασαν δουλειά με σκοπό να κατευθύνουν ξανά την κοινή γνώμη σε κόμματα και πρόσωπα τα οποία όπως λένε πολλοί τους πληρώνουν "τοις μετρητοίς" ή τους υπόσχονται μελλοντικές διευκολύνσεις και επιχορηγήσεις. Θρασύτατοι και χωρίς ίχνος ντροπής άρχισαν να μας πληροφορούν στα τηλεπαράθυρα και στις εφημερίδες για τις δήθεν προτιμήσεις και τάσεις των συμπολιτών μας για τις ερχόμενες εκλογές. Χρησιμοποιώ αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς γιατί όλοι αυτοί οι "τύποι" όφειλαν να μας ζητήσουν μια ειλικρινή συγνώμη για όλες τις ανεπιτυχείς (κατευθυνόμενες και πληρωμένες για μένα) προβλέψεις τους στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα μας. Προβλέψεις οι οποίες απείχαν σκανδαλωδώς από την πραγματικότητα των τελικών αποτελεσμάτων αλλά σίγουρα επηρέασαν κάποιο ποσοστό ψηφοφόρων στην τελική τους επιλογή οπότε επί της ουσίας αυτοί οι "δόλιοι" αντί να προβλέπουν ... αλλοιώνουν τα τελικά αποτελέσματα μιας εκλογικής αναμέτρησης. Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής των συγκεκριμένων ανθρώπων δείχνουν ότι "πουλάνε" τις υπηρεσίες τους σε συμφέροντα απαξιώνοντας με αυτό το τρόπο από μόνοι τους το επάγγελμα τους. Το βέβαιο είναι ότι και για αυτές τις εκλογές ανέλαβαν ξανά από τα γνωστά κέντρα της διαπλοκής την εργολαβία της προσπάθειας επηρεασμού της επιλογής της ψήφου μας. Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά και τα μάτια μας και ας μην δώσουμε την ευκαιρία να μας κατευθύνουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται αδρά για αυτό. Ας καταλήξουμε στην τελική μας επιλογή σύμφωνα με την κρίση μας η οποία θα πρέπει να βασίζεται στα βιώματα, στις ανάγκες και στα οράματα μας για το μέλλον της χώρας μας, το δικό μας αλλά κυρίως των παιδιών μας.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα σιωνιστικά κτήνη του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος ξανακτύπησαν τη Γάζα... Israeli jets attack central Gaza Strip
Palestinian security forces walk amidst debris following an Israeli airstrike in the southern Gaza Strip near the town of Rafah, May 27, 2015. (Photo by AFP) Israeli fighter jets have conducted airstrikes against an area in the besieged Gaza Strip following a claim by the Israeli military that a rocket was fired from the Palestinian enclave toward Israel. Palestinian officials have not commented on the... Israeli claim and the airstrikes, yet. According to reports, the targeted site was in the central part of the coastal territory. There were no immediate reports about possible casualties or damage from the airstrikes. The Israeli army claimed that the raid was carried out a few hours after a rocket fired from the Palestinian coastal sliver hit an open field in the Eshkol Regional Council in southern Israel. No injuries or damages were reported from the alleged Palestinian rocket fire. Last year, Israel launched 50 days of military attacks against the Gaza Strip. The war started in early July last year and ended on August 26, 2014 with a truce that took effect after indirect negotiations in the Egyptian capital, Cairo. The 2014 Israeli war on Gaza inflicted heavy damage on the enclave. Above, Palestinians are seen working to reconstruct a building destroyed during the war in the eastern Shejaiya neighborhood of Gaza City, August 25, 2015. (Photo by AFP) Nearly 2,200 Palestinians, including 577 children, were killed in the 2014 Israeli onslaught. Over 11,100 others – including 3,374 children, 2,088 women and 410 elderly people – were also injured.
Παλαιστινιακες δυνάμεις ασφαλείας περπατανε με τα πόδια μέσα σε συντρίμμια μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη νότια Λωρίδα της Γάζας, κοντά στην πόλη της Ράφα, 27 Μαΐου 2015. (Φωτογραφία από AFP) Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιήσαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον μιας περιοχής στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας μετά από απαίτηση από τον ισραηλινό στρατό ότι ένας πύραυλος εξαπολύθηκε από τον Παλαιστινιακο θύλακα προς το Ισραήλ. Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει σχετικά με το ... Ισραηλινό αίτημα και τις αεροπορικές επιδρομές, ακόμη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η στοχευμένη τοποθεσία ήταν στο κεντρικό τμήμα του παράκτιου εδάφους. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για πιθανή θύματα ή ζημιές από τους βομβαρδισμούς τους. Ο ισραηλινός στρατός υποστήριξε ότι η επιδρομή πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά από πού μια ρουκέτα που τροφοδοτούνται από την Παλαιστινιακή παράκτια λωρίδα χτυπήσε ένα ανοιχτό πεδίο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Eshkol στο νότιο Ισραήλ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές από την υποτιθέμενη παλαιστινιακή ρουκέτα. Πέρυσι, το Ισραήλ ξεκίνησε 50 ημέρες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον της Λωρίδας της Γάζας. Ο πόλεμος ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου του περασμένου έτους και έληξε στις 26 Αυγούστου, 2014 εκεχειρία που τέθηκε σε ισχύ μετά την έμμεση διαπραγματευση στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, το Κάιρο. Το 2014 ο ισραηλινός πόλεμος στη Γάζα προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο θύλακα. Πάνω, οι Παλαιστίνιοι εργάζονται για την ανοικοδόμηση ενός κτιρίου που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου στην ανατολική γειτονιά Shejaiya της πόλης της Γάζας, στις 25 Αυγούστου 2015. (Φωτογραφία από AFP) Σχεδόν 2.200 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 577 παιδιά, σκοτώθηκαν στην ισραηλινή επιδρομή το 2014. Πάνω από 11.100 άλλοι - συμπεριλαμβανομένων 3.374 παιδιών, 2.088 γυναίκες και 410 ηλικιωμένοι - τραυματίστηκαν επίσης.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΡΙΑ Επιφυλάξεις Ασαντ για μέτωπο κατά των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους»
ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Ασαντ, μιλώντας στο λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο «Αλ Μανάρ» που ανηκει στη Χεζμπολαχ, εκτίμησε ότι τα κράτη που τάχθηκαν στο πλευρό της τρομοκρατίας, δημιουργώντας μεταξύ άλλων τους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους», δεν μπορούν να γίνουν και αυτά που θα «πολεμήσουν» την τρομοκρατία. Εντούτοις, κληθείς να σχολιάσει ρωσική διπλωματική πρωτοβουλία με στόχο τη δημιουργία διεθνούς και περιφερειακού μετώπου κατά των ισλαμιστών μισθοφόρων, τόνισε: «Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αυτά τα κράτη να αποφάσισαν να μετανοήσουν ή να συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε λαθεμένη κατεύθυνση ή ίσως για λόγους ιδίου συμφέροντος και μόνο να ανησύχησαν ότι η τρομοκρατία αυτή στρέφεται εναντίον των ιδίων και έτσι να αποφάσισαν να πολεμήσουν την τρομοκρατία». Σε άλλο σημείο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σταθερή υποστήριξη που παρέχουν στην κυβέρνησή του χώρες όπως η Ρωσία και το Ιράν, σημειώνοντας ότι υποστηρίζουν «αταλάντευτα» τον αγώνα του συριακού λαού και στρατού απέναντι στις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους». Σημείωσε, επίσης, πως «ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία πρέπει να είναι προτεραιότητα σε οποιαδήποτε ειρηνευτική πρωτοβουλία».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OXI από ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Λαφαζάνη..
Με βάση τα παραπάνω η εισήγηση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τις συνελεύσεις και το ΠΣΟ είναι ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για εκλογική συνεργασία με την ΛΑ.Ε. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών της με τις δυνάμεις στις οποίες απευθύνθηκε και θα πάρει στο ΠΣΟ της Κυριακής 30/8 την οριστική απόφαση για την εκλογική της παρέμβαση. Με το βλέμμα στραμμένο στις ιστορικές προκλήσεις και δυνατότητες που ανοίγονται και με την πεποίθηση ότι η ενότητα και η ενίσχυση του μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις.
Αθήνα 27/08/15 "antarsya"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΚΠΛΗΞΗ! Μόνη της ετοιμάζεται να κατεβεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την Δευτέρα ανακοινώνει το νέο κόμμα... Πάπαλα αντιμνημομονιακό μπλοκ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης: Ανεπιθύμητη η Ραχήλ Μακρή
Με επιστολή τους προς τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον κ. Στάθη Λεουτσάκο, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνης χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την κυρία Ραχήλ Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιστολή συνυπογράφουν κορυφαία τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα στα οποία είναι η νυν βουλευτής κυρία Ευγενία Ουζουνίδου,που έχει ήδη ενταχθεί στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΛΑ.Ε. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή, «η πορεία της Ρ. Μακρή είναι πολιτικά ασύμπτωτη με εκείνη της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας».
Σχολιο.- Μεγάλο λάθος της τοπικης ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα είναι μέτωπο. Η ΡΑΧΉΛ έχει αποδειξει οτι έχει τσαγανό.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο κογκρέσο των λαών στις Βρυξέλλες ήταν και η σημαία της Συρίας, η αληθινή, αυτή με το πρόσωπο του προέδρου Βashar Αl-Ασάντ, να ξεκαθαρίσουμε. Τα φασιστικα καθάρματα-salafite είχαν δουλειά στο κογκρέσο, στους υπονόμους.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του Αλεξη Τζιφρα… ή απύθμενο θράσος..?
Πράγματι αυτός ο πρωθυπουργός θα μείνει στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Κατόρθωσε μέσα σε πέντε μήνες το ακατόρθωτο. -Είπε τόσα ψέματα όσα δεν έχουν ειπωθεί από τη μεταπολίτευση και μετά. -Εξαφάνισε κάθε ελπίδα του ελληνικού λαού για εθνική αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση. -Εβαλε οριστική ταφόπλακα στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος της χώρας. -Προβοκάρισε κάθε ελπίδα των δημοκρατικών και αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη για αλλαγή πλεύσης από το σφιχτό εναγκαλισμό της με το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού. -Αναίρεσε σε χρόνο ασύλληπτο όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί και κατηγόρησε το ίδιο του το προεκλογικό πρόγραμμα ως ανεφάρμοστο. -Πιστοποίησε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι στην Ελλάδα η διαπλοκή μπορεί να ζει και να βασιλεύει. -Κατηγόρησε, απαξίωσε και αποκήρυξε με τον χειρότερο τρόπο, τους μέχρι πριν μερικές μέρες συντρόφους του. -Απαξίωσε τους αγώνες της αριστεράς και τους αγωνιστές της. -Συμμάχησε με εκείνες τις πολιτικές μνημονιακές δυνάμεις που έφεραν την καταστροφή στον τόπο. -Ταύτισε την αριστερά με τη θεωρία του... «όλοι ίδιοι είναι» -Ψήφισε τέτοια μέτρα και νόμους σε βάρος του λαού που δεν τόλμησαν να ψηφίσουν και οι πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις του τόπου. -Πραγματοποίησε συνταγματικό πραξικόπημα παρόμοιο με αυτό της χούντας του 67 καταργώντας στην πράξη το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. Και τέλος η πιο αποτρόπαια και βδελυρή πράξη του, να αποτίσει φόρο τιμής στο μνημείο των πεσόντων ελλήνων αντιστασιακών στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί ακόμα και αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. Και έχει τα μούτρα και το θράσος αυτό το τίποτα της δικής του αριστεράς, να ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού. Λυπάμαι αφάνταστα και ζητώ συγνώμη από όσους συντρόφους με δική μου προτροπή τον ψήφισαν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κλείνει την πόρτα της συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα η απόφαση της Π.Ε του ΝΑΡ